Träffa Teamet: Johan Palmenäs

Johan är en av våra nyaste medarbetare och har varit med oss sedan augusti 2020. Idag sitter han som Technical Onboarding Specialist ute hos en av våra kunder och ser till att alla partners får en smidig onboarding på marknadsplatsen.

Vi ställde några korta frågor till Johan om hans roll på Paragaia.

Vad är din roll på Paragaia:
Jag jobbar som Onboardingspecialist.

Var jobbade du tidigare?  
Jag kommer närmast från ett amerikanskt konsultföretag som verkade inom IT och affärsstrategier.

Vad innebär ditt arbete idag?
Jag hjälper andra företag (Partners) att koppla på sig mot en marknadsplats inom e-handel. Detta betyder att jag är kontaktytan mellan IT och säljkåren på flertalet företag runtom i världen.

Vad är det roligaste med din roll?
Att lösa problem som tvingar mig att tänka nytt, och därefter: Tillfredsställelsen när allt funkar!

Vad är det bästa med att jobba på Paragaia?
Möjligheten att få vara med i startgroparna i ett nytt företag och som konsult varva detta med uppdrag hos större företag. Kollegorna är givetvis den största anledningen till att jag alltid lämnar kontoret med ett leende på läpparna och kommer taggad till jobbet på mornarna!

Hur ser du att du vill utvecklas framåt?
Konsultrollen gör att du får möjlighet att bredda ditt tekniska kunnande men även lära dig hur olika branscher fungerar. På detta sättet kan man både bredda sin kompetens men även fördjupa kunskaperna i de program som man jobbar med dagligen.

Var ser du dig själv om 2 år?  
Jag tror jag skulle passa bra i rollen som lösningsarkitekt och produktspecialist framöver. 

Vad tror du det behövs för att arbeta hos oss?
Jag tror att man framförallt ska ha en vilja att utvecklas inom IT och kunna se lösningar även fast man har lite resurser. Oftast är den enklaste lösningen den bästa.

Vem skulle trivas här?
Om man gillar teknik kombinerat med nytänkande affärsmodeller är detta stället för dig. Att ha en förkärlek till entreprenörs/startup- världen skadar inte heller!

Share this article on social media

Recommended articles